Diversitat, iniciativa, gestió, tradició, pluralitat...
Presentació
Borsa de treball
Centres Associats
Declaració de principis
Notícies
Enllaços
Presentació
Benvinguts a la web del nostre col.lectiu.

Els representants del centres privats-concertats i llars d’infants de Mataró, preocupats per la situació que viu l’ensenyament en el nostre país, ens vàrem constituir com a Col·lectiu el novembre de l’any 2001.

Celebrem  trobades  periòdiques per posar en comú les realitats i experiències de cada centre, i detectar aquells aspectes que pensem podem millorar, tot fent propostes per avançar en l’objectiu comú de tots: AJUDAR ELS ALUMNES A CRÉIXER COM A PERSONES RESPONSABLES I  COMPROMESES AMB EL MÓN.

Valorem com a positiva l’existència de dues xarxes d’escoles - les que tenen com a titulars l’Administració i les que són de titularitat privada - , ambdues però amb una finalitat comuna: el servei públic.

L’exercici del dret a la llibertat d’elecció i del pluralisme, comporta –també- l’existència d’aquest pluralisme d’escoles.
 
Al llarg del curs organitzem diferents activitats: exposicions, conferències, ... i la Jornada de Portes Obertes sota el títol “Vine’ns a conèixer”.


 
Escoles ConcertadesLlars d'Infants Privades
· Balmes
· Cor de Maria
· Divina Providència
· El Turó
· Escola Pia S. Anna
· Freta
· G.E.M.
· Meritxell
· Mare de Déu de Lourdes
· Sagrat Cor de Jesús
· Salesians
· Sant Josep
· Sol-Ixent
· Valldemia
· Anca
· El Petit Príncep
· El Xumet
· Els Pins
· La Caseta
· La Fada
· Peques
· Picarol
· Quitxalla
· Sant Jordi
· Snoopy
> A punt de tancar el curs 2012-2013 | Ampliar notícia  

Ens trobem a les portes de tancar el present curs i començar les vacances d'estiu per tots els nens i nenes Mataronins. Esperem que hagi estat un curs profi...

> Us presentem la nova web del col.lectiu | Ampliar notícia  
Acabem d'estrenar la nova web del col.lectiu, desenvolupada per l'empresa Duma Interactiva, hem mirat de fer-la més atractiva per l'usuari però a l'hora molt pràctica, de manera q...
Col·lectiu de Centres Privats-Concertats i Llars d'infants de Mataró - info@concertadesllarsmataro.com
[Amb el sistema Edugestió de Duma Interactiva]